Tisztelt Felhasználó! 

Ön regisztrálni készül a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) elektronikus szolgáltatásokat nyújtó komplex informatikai rendszerébe. Az MDSZ a teljes tevékenységi területét lefedően olyan komplex informatikai rendszert üzemeltet, amely a a T.E.S.I. képzési rendszerre és a NETFIT® szakmai programokra is kiterjed. Az elektronikus rendszerünk a fenti szakmai programjaink mentén moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogy az adott területhez kapcsolódó elektronikusszolgáltatásaink – egymással összefüggő, de a nyújtott szolgáltatás jellegétől, valamint a felhasználói körtől függően – külön modulokban érhetők el. Az Ön kényelme érdekében a rendszert úgy alakítottuk ki, hogyha több modulhoz is jogosult hozzáférni, akkor se kelljen több belépési azonosítót használjon, azaz a komplex rendszerünk „egykapus”. A regisztráció első lépéseiben szükséges megadnia, hogy milyen szerepkörben kíván jogosultságot kérni. A regisztrációs folyamat megkezdése előtt az alábbiakban az egyes szerepkörökkel összefüggésben rövid tájékoztatást adunk a modulokról és az azokban elérhető elektronikus szolgáltatások köréről. Kérjük olvassa el figyelmesen és az itt leírtakkal összhangban indítsa el a regisztrációs folyamatát.

 
Általános ismertetőA kötelezően felmért Nemzeti Egységes Tanulói Fittségmérési Teszt eredményeinek nyomonkövetésére szolgáló komplex informatikai rendszerA Magyar Diáksport Szövetség képzéseinek lebonyolítását segítő online informatikai rendszer
Szerepkörönként elérhető szolgáltatások
TanárTanulóinak kötelező intézményi fittségmérési esemény alkalmával felmért eredményeit itt rögzítheti. Előhívhatja saját diákjainak egyéni eredményeit és fejlődési diagramjait, valamint összesített eredményekről tájékozódhat a tanított osztályokra, évfolyamokra vonatkoztatva. Megtekintheti a fiatalok egészséggel kapcsolatos fittségi állapotának alakulását megyei, regionálisés országos szinten is.Tájékozódhat az aktuális képzésekrol, kereshet képzési helyeket és időpontokat, elvégezheti jelentkezését online módon. Az aktuális képzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet és tájékozódhat annak eredményéről. Képzéshez tartozó tananyag tartalmakat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.
DiákTájokozódhatsz az iskolai fittségi állapotfelmérésed eredményéről, és személyre szabott ajánlásokat és javaslatokat olvashatsz a fittségi állapotod fejlesztésére vonatkozóan. Tesztelheted magadat és nyomon követheted teljesítményváltozásodat időről-időre.Nincs jogosultságod a modul használatára.
SzülőTájékozódhat gyermekének fittségi eredményéről. Egyéni, személyre szabott információt olvashat arról, hogyan segítse gyermeke fittségi állapotának fejlesztését az egészsége megörzése érdekében. Megtekintheti a fiatalok egészséggel kapcsolatos fittségi állapotának alakulását megyei, regionális és országos szinten is.Nincs jogosultsa a modul használatára.
HallgatóNincs jogosultságod a modul használatára.Tájékozódhat az aktuális képzésekről, kereshet képzési helyeket és időpontokat, elvégezheti jeletnkezését online módon. Az aktuális képzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet és tájékozódhat annak eredményéről. Képzéshez tartozó tananyag tartalmakat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.
EgyébTájékozódhat a fiatalok általános fittségi állapotáról megyei, regionális és országos szinten.Nincs jogosultságod a modul használatára.