Tisztelt Felhasználó!

Ön regisztrálni készül a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) online szolgáltatásokat nyújtó komplex informatikai rendszerébe. Az MDSZ a teljes tevékenységi területét lefedően olyan komplex informatikai rendszert üzemeltet, amely több szakmai programra is kiterjed. Az elektronikus rendszerünk a szakmai programjaink mentén moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogy az adott területhez kapcsolódó elektronikus, online szolgáltatásaink – egymással összefüggő, de a nyújtott szolgáltatás jellegétől, valamint a felhasználói körtől függően – külön modulokban érhetők el. Az Ön kényelme érdekében a rendszert úgy alakítottuk ki, hogyha több modulhoz is jogosult hozzáférni, akkor se kelljen több belépési azonosítót használjon, azaz a rendszerünk „egykapus”. A regisztráció első lépéseiben szükséges megadnia, hogy milyen szerepkörben kíván jogosultságot kérni. A regisztrációs folyamat megkezdése előtt az alábbiakban az egyes szerepkörökkel összefüggésben rövid tájékoztatást adunk az azokban elérhető elektronikus szolgáltatások köréről. Kérjük olvassa el figyelmesen és az itt leírtakkal összhangban indítsa el a regisztrációs folyamatát.

A Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt online informatikai támogató rendszere.

TanárTanulóinak a NETFIT fittségmérési esemény alkalmával felmért eredményeit itt rögzítheti. Megtekintheti saját diákjainak egyéni eredményeit és fejlődési diagramjait, valamint összesített eredményekről tájékozódhat a tanított osztályokra, évfolyamokra vonatkoztatva. Megtekintheti az iskolás korú fiatalok fittségi állapotának alakulását megyei, regionális és országos szinten egyaránt.

DiákTájékozódhatsz a NETFIT fittségmérésed eredményéről, és személyre szabott ajánlásokat és javaslatokat olvashatsz a fittségi állapotod fejlesztésére vonatkozóan. Tesztelheted magadat és nyomon követheted a fittségi állapotod változását időről-időre.

SzülőTájékozódhat gyermekének NETFIT fittségmérési eredményéről. Egyéni, személyre szabott információt olvashat arról, hogyan segítse gyermeke fittségi állapotának fejlesztését az egészsége megőrzése érdekében. Megtekintheti a fiatalok egészséggel kapcsolatos fittségi állapotának alakulását megyei, regionális és országos szinten egyaránt.

HallgatóNincs jogosultságod a NETFIT modul használatára.